Iskolánk alapítványa

Alapítványunkat 2004-ben az iskola pedagógus és szülői közössége hozta létre, azzal a szándékkal, hogy a nevelés-oktatás lehetőségeit segítse, különös figyelemmel a német nemzetiségi nyelv oktatás, a sport, a tehetséggondozás és a hátrányos helyzetű tanulók segítésére. Az alapítvány célja a Fenyő Téri iskolások művelődésügyének, nyelvoktatásának, zenei kultúrájának fejlesztése, a diáksport támogatása, diákcsere ösztönzése, a rászoruló diákok szociális támogatása, oktatási körülmények javítása, a fiatalok megóvása a modern kor hátrányos velejáróitól. Az alapítvány nyitott valamennyi magyar és külföldi állampolgár, közösség, illetve jogi személy számára, ha a jelen alapítvány céljaival egyetért, és azt támogatja.

 

“Feltörekvő Fenyőért Közhasznú Alapítvány”

Az alapítvány székhelye: 9400 Sopron, Fenyő tér 1.

Számlaszám: OTP BANK RT. 11737083 – 20102393

A Kuratórium elnöke: Dr. Horváth Ivánné (szülő)

A Kuratórium titkára: Tomopulu Andromáhi (tanító)

A Kuratórium tagjai: Barilichné Tóth Rita (igazgató), Járdánházy Katalin (tanár), Petőné Weigert Andrea (szülő)

Az alapítvány anyagi támogatásának lehetőségei:

- az OTP BANK Rt. Soproni fiókjában a számlaszám megadásával történő befizetéssel;

- személyesen Járdánházy Katalin tanárnőnél az iskolában szerdánként 7:30 – 8:00;

- csekken történő befizetésen, melyet az iskola portáján kérhet illetve a fogadóórákon és a szülő értekezleten vehet át a gyermekét tanító tanítóktól, tanároktól.

Az alapítványunkra befizetett támogatás a személyi jövedelemadóra (SZJA) és a Közhasznú Szervezetekre vonatkozó törvény alapján adókedvezmény érvényesítésére jogosít, ehhez az adószám és cím megadása szükséges. Adójóváírást az adóbevallás határidejéig (január 31.) állít ki az alapítvány.

ScreenShot004

Hozzászólás