OÁTV német nemzetiségi verseny

Az Országos általános iskolai Nemzetiségi tanulmányi versenyek Német nyelv és irodalom II. kategóriában Baumbach Bianka és Supper Elisabeth Angela 8.a osztályos tanulók kiemelkedő eredményt értek el és tovább jutottak az országos döntőbe. Felkészítő tanáruk: Kaczeus Edina Sok szeretettel gratulálunk a kiváló a teljesítményhez!

Tovább olvasom

Sikerek matematikából

Kiváló helyezéseket értek el tanulóink az 5-6. évfolyam számára a Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI által szervezett városi matematika versenyen: Riba Bence 6.c 1. helyezés  (felkészítő tanára: Tóth Tiborné) Scheidl Károly 5.c 2. helyezés (felkészítő tanára: Seff Rita) Riba Máté 6.c 2. helyezés (felkészítő tanára: Tóth Tiborné) Gratulálunk!  

Tovább olvasom

Módosítási lehetőség a továbbtanulóknak

MIT LEHET MÓDOSÍTANI?  A tagozatok sorrendjét Új tagozatot lehet felvenni (előzetes középiskolai egyeztetés után!) MIKOR ÉS HOL?     2022. március 22-én 14.30-16 óra között itt, az iskolában (szükség szerint lehetséges délelőtt is!). HOGYAN? Új, módosító adatlap helyben történő kitöltésével, melyet valamennyi érintett     félnek (szülők, tanuló) azonnal alá is kell írnia!

Tovább olvasom

Téltemetés

Iskolánk az idei tanévben is megtartotta hagyományos Téltemető ünnepségét. A bolondesküvőt a 4.a osztályosok adták elő Licskainé Márton Mária felkészítésével. A műsor után számos program várt még a vendégekre. Fellépett iskolánk néptánc csoportja, zenélt nekünk a Juventus zenekar, Baranyai Konrád és a Faterock. Programunk végén a gyerekek és a vendégek közösen eltemették a telet.  …

Tovább olvasom