Motoros kosárlabda palánkokkal gazdagodott iskolánk

Iskolánk számára mindig is kiemelten fontos volt a Soproni Darazsak Sportakadémiával való együttműködés. Az akadémia kiveszi részét iskolánk sport célú eszközállományának bővítéséből és a tornaterem modernizálásából is.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által biztosított TAO program adta infrastrukturális fejlesztési lehetőségnek köszönhetően – a Sopron Basket felnőtt csapatát működtető Raabersport Kft. TAO beruházásának keretében, melynek utánpótlását képezi a lány kosárlabdázókat nevelő Soproni Darazsak Sportakadémia – tornatermünk teljesen új, a magasságát motorosan állítható kosárlabda palánk szerkezettel gazdagodott. Így az iskola tanulói, közte a népszerű előkészítő csoportokban kosarazó darazsak is, a korosztályuknak megfelelő magasságú palánkot használva sajátíthatják el szeretett sportáguk, a kosárlabda alapjait.

Valamennyien nagyon várjuk, hogy a koronavírus járvány okozta helyzet múlásával újra kisdarazsaink, diákjaink vidám hangjától és labda pattogásától legyen hangos tornatermünk.

IMG_0001[1]  IMG_0002[1]

IMG_0005[1]

Oszd meg Facebookon!