Nyugdíjas búcsúztató

A Lepsénynél még megvolt című jelenet profi előadása csalt mosolyt a jelenlévők arcára a nyugdíjas búcsúztatón. A (volt) 8.c osztály produkciója Horváth Zsoltné tanárnő, Jutka néni irányítása alatt vált feledhetetlen élménnyé. Elköszöntünk Bodó Márta tanító nénitől, Mátyus Péterné gazdasági koordinátortól, valamint Cseh Istvánné pedagógiai asszisztenstől. Mozgalmasnak ígérkező nyugdíjas éveikhez jó egészséget kívánunk!      

Tovább olvasom

Ökoiskolai ballagás ökolufikkal

A 8. évfolyamos tanulók az utolsó tanítási napon megható szerenáddal kedveskedtek tanáraiknak, diáktársaiknak.   A ballagási ünnepségen búcsút vettek mindattól, amit az elmúlt 8 év jelentett számukra. Tanáraik és a 7. évfolyam tanulói köszöntek el tőlük.             Az évzáró minden tanuló számára boldog esemény, hiszen jön a várva várt vakáció,…

Tovább olvasom

Sportnapközi

Idén sem maradhatott el a Sportnapközi Alida nénivel. A gyerekek számtalan sportot kipróbálhattak: krav  maga, karate, tenisz, tájékozódó futás, pingpong,íjászat. Első alkalommal próbálhatták ki egyensúlyozó tehetségüket a Fenyő téri gyerekek , de a kerékpáros tudásukat is tovább gyarapították és a strandolás is a programok között szerepelt.          

Tovább olvasom