Merre tovább? Tájékoztató 8. osztályos tanulók szüleinek

kezdolapTisztelt Szülők!

Kérem, tekintsék meg a Pitagorasz Stúdió által készített filmet (9 perc), majd olvassák el, és vegyék figyelembe hozzá az alábbi kiegészítéseket:
Pitagorasz Stúdió tájékoztatója

  1. A további tájékozódáshoz a legfontosabb forrás az Oktatási Hivatal hivatalos honlapja, mely a www.oktatas.hu oldalon érhető el.
  2. Gyermekeiknek lehetőségük van év eleje óta részt venni a középiskolák és a mi iskolánk által szervezett ingyenes felvételi előkészítőkön.
  3. Az Önök előtt álló legközelebbi feladat a központi írásbeli vizsgára való jelentkezés.
    A jelentkezési lap a felvételi vizsgára az osztályfőnöktől kérhető, vagy a jelzett honlapon elérhető pdf illetve xlsx formátumban.
    Szakértői véleménnyel rendelkező tanuló esetén kérem, olvassák el a rájuk vonatkozó tudnivalókat (www.oktatas.hu)!
    (A tanuló oktatási azonosító száma a Diákigazolványon megtalálható 11 jegyű szám. Az iskola OM kódja: 030505/001)
  4. A felvételi lapok előállításához szükséges adatokat az osztályfőnökökhöz kell eljuttatniuk az általuk meghatározott módon és időben úgy, hogy ellenőrzéssel, kinyomtatással és aláírással együtt 2021. február 12-re a pályaválasztási felelőshöz kerülhessenek a további teendők elvégzése céljából.
  5. A felvételi eljárásban a személyes kontaktushoz köthető események lebonyolításával kapcsolatban az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően az Oktatási Hivatal részéről folyamatosan újabb szabályozások, ajánlások várhatóak.
    (Az írásbeli vizsgák szervezéséről szóló ajánlás már olvasható a honlapjukon.)

A felvételi eljárás során felmerülő kérdéseikkel keressenek az 510-232-es telefonon, vagy a fenyosuli@gmail.com email címen.

Sok sikert kívánok!

Tóth Tiborné igazgatóhelyettes, pályaválasztási felelős.

 

Oszd meg Facebookon!

A hozzászólások lezárva.